Horeca

Zaal, bar, café, restaurant of eetgelegenheid

Het bouwen of verbouwen van uw café, restaurant, zaal of eetgelegenheid is een mooie ontwikkeling binnen uw horeca onderneming. Een prachtklus vinden wij bij Bouwbedrijf Versteegden.

 

In dergelijke panden zijn met name sfeer, toegankelijkheid, verlichting, ventilatie en akoestiek zeer belangrijke factoren, waarmee wij als ontwikkelaar en bouwer in de horeca de nodige ervaring hebben. Uiteraard blijven ook de elementen functionaliteit en esthetica ten alle tijde centraal staan. Beleving is een belangrijk element in uw bedrijf en dat proberen wij ook in uw horeca bedrijf terug te laten komen.

Zowel de sfeer als het comfort van de bezoeker als de eisen en wensen van de exploitant worden tijdens het bouwproces geïnventariseerd en als uitgangspunt genomen. Bouwbedrijf Versteegden heeft een brede kennis en ervaring waardoor we voor een gepaste terugkoppeling kunnen zorgen.

 

In de horeca is Bouwbedrijf Versteegden een vertrouwde naam. Met verschillende succesvolle projecten achter de naam kunnen we spreken van een ervaring waar u uw voordeel mee kunt doen. Onder horecabedrijven verstaan wij onder meer restaurants, bars en cafés. Anders aan deze bouwprojecten is dat deze georganiseerd worden vanuit twee opzichten, zowel van de eigenaar als van de (toekomstige) gasten. Hierbij vervullen wij een intensieve rol in het verwerken van de verwachtingen van de verschillende betrokken partijen. Voor meer informatie en foto’s van onze reeds opgeleverde horeca projecten kunt u hier kijken.

 

vrijblijvende offerte?Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons:
0413 21 21 13

 

garanties voor en perfecte bouw

Lees meer over de garanties die Versteegden u standaard biedt.