Wooncomplex van 6 appartementen erbij in Oranjestraat Uden

Wooncomplex van 6 appartementen erbij in Oranjestraat Uden

Met een nieuw wooncomplex van zes appartementen erbij hoopt de gemeente Uden dat de Oranjestraat iets meer een woonfunctie krijgt. Het complex komt tussen de achteringangen van de sportzaken Intersport en Arts Sportiek. 

Op het smalle, wigvormige terrein tussen beide sportzaken had Versteegden Vastgoed uit Erp aanvankelijk een complex met vier appartementen gepland. Later zijn er nog eens twee bijgekomen waarmee een gebouw van vier lagen ontstaat. Per etage is ruimte voor twee appartementen die in grootte variëren van 94 tot 122 vierkante meter. 

De prijs schommelt tussen de 305.000 en 379.500 euro. Het duurste appartement is deels op de begane grond, met een eigen ingang, en een verdieping erboven. Alle appartementen hebben een balkon aan de kant van de Oranjestraat, passend bij de woonfunctie die de gemeente voor ogen heeft. Na overleg met de buurt die bang was voor inkijk is besloten dat de balkons ondoorzichtig glas aan de zijkant krijgen. 

Parkeren op eigen terrein 

Parkeren gebeurt volledig op eigen terrein. De oplossing is gevonden in een onderdoorgang waardoor auto’s op het binnenterrein kunnen staan. Daar is plek voor negen auto’s, precies de norm die Uden hanteert. 

Volgens Bernheze Makelaars dat de verkoop begeleidt, start de bouw als minstens vier van de zes appartementen verkocht zijn. Er lopen gesprekken met kandidaat-kopers maar er is nog niks verkocht. De eigenlijke bouw gaat naar verwachting een jaar duren. 

Terug