Rob Gerritsen 25 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Versteegden

Rob Gerritsen 25 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Versteegden

De bouwvak is pas net voorbij of Bouwbedrijf Versteegden heeft zijn eerste feestje al te pakken: metselaar Rob Gerritsen is vandaag – donderdag 15 augustus – 25 jaar in dienst bij het bedrijf.

 Rob Gerritsen was in eerste instantie niet in de wieg gelegd als metselaar. Pas op zijn 22e liet de inwoner uit Bakel zich omscholen tot metselaar. Eerder werkte hij wel al in Erp, bij Autoschade Leo Brans. “Er schuilt een metselaar in iedereen …”, lacht Jan Versteegden, die de goed geluimde Gerritsen graag aan zijn team toevoegde.

“Rob ken ik als een opgewekte vent”, vervolgt Jan. “Dat is hij in die 25 jaar altijd geweest. Positief en kleurrijk. Iemand die zijn steentje bijdraagt aan de sfeer en altijd wel een verhaal te vertellen heeft of in is voor een geintje. Een sociale jongen bovendien, die oprecht geïnteresseerd is in de mensen om hem heen.”

Rob bleek bovendien een natuurtalent en had het metselen al snel onder de knie. Inmiddels is hij voorwerker en de laatste jaren werkzaam op plan Beekveld in Berlicum: “Daar bouwen we in fasen een compleet nieuwe wijk. Rob doet er het metselwerk, samen met een team collega’s en onderaannemers die hij aanstuurt. We zijn ontzettend blij met hem. Rob is iemand met wie iedereen goed door de deur kan en die zijn werk serieus neemt. Voor ons is hij in Berlicum de juiste vent op de juiste plaats.”

‘Een echte Versteegden-man’

Dat de ‘liefde’ wederzijds is, blijkt onder meer uit het feit dat ze bij Bouwbedrijf Versteegden nooit vergeefs een beroep op hem doen. Mark Versteegden: “We sponsoren dit weekend een obstakel bij de Buffelrun, waar Rob trouwens vorig jaar zelf ook aan meegedaan heeft. Toen we vroegen wie er mee wilde helpen om het obstakel op te bouwen, bood Rob zich gelijk aan. Leuk ook is dat zijn dochter vorig jaar hier stage heeft gelopen. Rob is een echte Versteegden-man.”

Niet alleen in het werk loopt hij voorop, ook op feestjes staat hij bekend als een gangmaker: “Sowieso slaat hij geen feestje over. Eén keer hebben we een feest gegeven toen hij op vakantie was. Dat vond hij erg jammer. En als hij dan op een feest is, zal niemand dat ontgaan. Hoor je hem niet, dan zie je hem wel: op de dansvloer …”

Feest op 25 augustus

Op 15 augustus is het precies 25 jaar geleden dat Rob Gerritsen in dienst trad. Op zondag 25 augustus geeft het bedrijf hem een feest cadeau in zijn woonplaats Bakel, waar collega’s, vrienden en kennissen voor zijn uitgenodigd. 

Mark: “Rob is iemand die ze in elk bedrijf maar wat graag zien werken: een loyale, harder werker met het hart op de goede plaats. We zijn superblij met hem en hopen dat we nog lang van zijn talenten in en rondom de bouw gebruik mogen blijven maken. 

Terug