Henk Opheij 25 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Versteegden

Henk Opheij 25 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Versteegden

Henk Opheij is alweer de vierde persoon in relatief korte tijd die zijn 25-jarig jubileum viert bij Bouwbedrijf Versteegden. “Nog nooit iemand gezien die zo hard werkt als Henk”, vertelt Jan Versteegden.

De vierde 25-jarige jubilaris bij het bedrijf dat nog geen dertig jaar bestaat. Dan doen ze toch wel iets goed bij Bouwbedrijf Versteegden. Toch? Mark Versteegden lacht: “Ik heb laatst eens een klant horen zeggen: als je bij jullie komt, is het alsof je thuis komt. Die sfeer. Die is zo relaxed. En daar zit wat in. Wij houden van wat we doen. Een klant voelt zich daar prettig bij. Een vakman ook.”

Een van die vakmannen is Henk Opheij.

Henk is iedere dag om half 6 op het bedrijf en heeft dan alles voor die dag al uitgestippeld. Weet als uitvoerder precies wie er komt en wat er moet gebeuren. En zo zal het die dag dan ook gebeuren.

“Ken je Henk niet, dan moet je even wennen aan zijn stiptheid en fanatisme”, vertelt Jan. “Hij is recht door zee. Bij iedereen. Maar met Henk aan het hoofd van jouw project, weet je één ding zeker: die bouw komt gegarandeerd goed. Binnen planning. En binnen budget.”

Een van de grootste projecten

Zijn gedrevenheid is er een van de redenen van dat juist Henk op een van de grootste projecten staat waar Bouwbedrijf Versteegden momenteel aan werkt: de bouw van 200 woningen in Berlicum. Mark Versteegden: “Dat is een prachtig plan, waar ieder zijn eigen woning krijgt. Op maat. Dat vergt organisatorisch best wat van je, als bouwbedrijf. En dan is het fijn als je een vakman als Henk in huis hebt.”

Ook VCA roemde afgelopen week nog het werk van de uitvoerder: “We hadden een keuring op het plan in Berlicum”, vertelt Mark. “Reactie was dat we als bedrijf alles goed voor elkaar hebben. Dat is best knap; op zo’n grote bouw. Dat mag je gerust op het conto van Henk schrijven. Een echte Versteegden-man, die begaan is met het bedrijf en de mensen die er werken. Ook buiten het werk om trouwens. Zo kwam hij regelmatig op vrijdagavond naar ter Aa om naar het voetbalteam te kijken dat wij sponsoren.”

Feest op 9 februari

Op 6 februari is het precies 25 jaar geleden dat Henk Opheij in dienst trad bij het Erpse bouwbedrijf. Op zondag 9 februari geeft het bedrijf hem een feest cadeau bij Partycentrum Van Haandel, waar collega’s, vrienden en kennissen voor zijn uitgenodigd.

Terug