Agrarisch

Bent u benieuwd wat Bouwbedrijf Versteegden in zijn mars heeft? Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende projecten waar we vol trots op terugkijken. Kies hieronder een catagorie.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Nieuwbouw rundveestal te Berlicum

 

Reeds is een nieuwe rundveestal opgeleverd. De stal is 100 meter lang en 40 meter breed.

De stal is opgeleverd met FALK sandwichpanelen op het dak welke geheel voldoen aan de huidige eisen en normen mbt brandklasse e.d.

De wanden zijn uitgevoerd met een BISOTON betonpaneel. Dit is de eerste stal die uitgevoerd is in de kleur SAXON BROWN.

De aluminium deuren met glas geven een prachtig zicht op de melkcarrousel. Deze opdrachtgever heeft gekozen voor een buitenmelker van Fullwood.

Er is een lang opdrijf hok naar de melkmachine. Waarvoor de nodige installaties zijn aangebracht.

De terugloopgang vanuit de melkstal is uitgevoerd met een schuin gestorte betonwand aan de zijkant.

De HCI betonroosters worden schoon getrokken met een mestschuif, welke worden afgevoerd in de put.

Er is tegen de bestaande stal aangebouwd. Hierbij dient rekening gehouden te worden met brandoverslag. Versteegden heeft hier veel ervaring mee.

De voergang wordt gecoat met MMA voedergoot coating.

Er is over de hele lengte van de stal gekozen voor een WILDEBOER nok. Deze is in drie verschillende types toegepast op de stal. Wij kijken altijd goed naar de stal voor een optimaal licht plan van de stal. Hierdoor kunnen we verschillende types nok toepassen.

De spanten van de stal staan meer dan 7 meter uit elkaar. Toch is gekozen voor houten gordingen. Hiervoor zijn verlijmde houten gordingen toegepast.

Bouwbedrijf Versteegden heeft gekozen voor de windzeilen van WILDEBOER

Dit is een oprolsysteem. Alles is gemaakt van aluminium en RVS. De wikkelbuis is van gegalvaniseerd staal zodat er geen torsie op de buis komt. Veel andere merken hebben een aluminium wikkelbuis.

De stormbeugels zijn bekleed met PE voor een geluidsarm effect.

 

 

 

 

Nieuwbouw en verbouw geitenstal te Berlicum

In Berlicum is een complete nieuwe gietenstal gerealiseerd. Daarbij is een bestaande geitenstal verlengt. De nieuwe stal is 85 meter lang en 27,5 meter breed. De bestaande stal is 30 meter langer gemaakt waardoor er twee identieke stallen kwamen staan. Daarbij is op de bestaande stallen een nieuw sandwichpaneel aangebracht.

Nieuwbouw en verbouw geitenstal te Berlicum Nieuwbouw en verbouw geitenstal te Berlicum Nieuwbouw en verbouw geitenstal te Berlicum
Nieuwbouw en verbouw geitenstal te Berlicum Nieuwbouw en verbouw geitenstal te Berlicum Nieuwbouw en verbouw geitenstal te Berlicum
Nieuwbouw en verbouw geitenstal te Berlicum

Ombouw varkensstallen tot paardenmanage

Wij hebben de uitdaging gekregen om twee varkensstallen om te bouwen tot paardemanege. Allereerst is de asbest van de stallen gesaneerd. Daarna is over de putten en roosters van de bestaande stallen een betonvloer gestort voor het maken van twee stuks rijbakken. De spanten en daarmee het dak zijn met 2 meter verhoogd en er is een kantoor met kantine gerealiseerd.

Ombouw varkensstallen tot paardenmanage Ombouw varkensstallen tot paardenmanage

Nieuwbouw jongveestal

Reeds is de nieuwbouw van een jongveestal gerealiseerd. Het dak is uitgevoerd in golplaten en de wanden zijn uitgevoerd in prefab betonpanelen voorzien van baksteenmotief. Naast de linkergevel wordt een grondopslag gerealiseerd. De zijwand van de stal is direct de zijwand van de silo. Hierdoor wordt ruimte op het terrein bespaard.

Nieuwbouw jongveestal Nieuwbouw jongveestal Nieuwbouw jongveestal

Nieuwbouw 3 pluimveestallen

In Uden zijn drie pluimveestallen gerealiseerd. De pluimveestallen zijn bedoeld voor moederdieren. De moederdieren lopen vrij door de stal. Hierdoor zijn er in de stallen putten over de volle lengte gerealiseerd. De stallen zijn 70 meter lang en 18 meter breed. De wanden zijn uitgevoerd als gemetselde spouwmuur. De daken zijn uitgevoerd met SVK golfplaten en aan de binnenzijde geisoleerd met powerline ASWFR.

 Nieuwbouw 3 pluimveestallen Nieuwbouw 3 pluimveestallen Nieuwbouw 3 pluimveestallen

 

vrijblijvende offerte?Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons:
0413 21 21 13

 

garanties voor en perfecte bouw

Lees meer over de garanties die Versteegden u standaard biedt.