CPO

CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouw project. Deze bewoners richten samen een rechtspersoon op. Dit rechtspersoon stelt hen in staat om in het projectontwikkelingsproces gezamenlijk als opdrachtgever op te treden. CPO geeft toekomstige bewoners grote invloed en betrokkenheid bij het realiseren van de woningen en hun omgeving.

 

CPO en Bouwbedrijf Versteegden

 

Bouwbedrijf Versteegden werkt met deze nieuwe vorm van opdrachtgevers. Doordat wij hier ruimschoots ervaring in hebben kunnen zowel als adviserend- als uitvoerend orgaan optreden en uw CPO goed ondersteunen. Zo komen we samen tot de realisatie van een esthetisch- en verantwoord project.

 

Bij de ontwikkeling van uw project komen er veel dingen op u af. Er bestaat bijvoorbeeld een gedeelte van uw terrein wat als openbaar gebied gaat dienen. Hoe gaat u hier mee om?
Dit zijn onderdelen die Bouwbedrijf Versteegden als geen ander beheerst.

 

Wij raden het altijd aan om Bouwbedrijf Versteegden zo vroeg mogelijk bij uw project te betrekken. In de ontwerp en initiatieffase kunnen wij u helpen bij materiaal en uitvoeringskeuzes waardoor uw bouw beduidend goedkoper uit zou kunnen vallen of esthetisch verantwoord. Met onze uitgebreide materiaal- en uitvoeringskennis zijn wij uw perfecte partner. Voor de adviserende gesprekken vragen wij geen financiële vergoeding. Dit kunt u ook niet gebruiken bij de start van uw CPO project.

 

Onder goede deskundige begeleiding met een persoonlijke benadering wordt een CPO met Versteegden een groot succes. Hier vindt u meer informatie over enkele van onze gerealiseerde CPO projecten.

 

vrijblijvende offerte?Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons:
0413 21 21 13

 

garanties voor en perfecte bouw

Lees meer over de garanties die Versteegden u standaard biedt.