Bouwbedrijf Versteegden uit Erp bouwt de nieuwe fabriek van de Heus te Veghel. 

 

 

Nieuwbouw de Heus te Veghel

Mengvoerfabrikant De Heus gaat zijn productielocatie in Veghel uitbreiden. In Veghel wordt de productie van de fabriek in ’s Hertogenbosch ondergebracht. De locatie ’s Hertogenbosch wordt uiterlijk eind december 2012 gesloten. Ook een deel van de productie in het Brabantse Erp gaat naar Veghel. In ’s Hertogenbosch produceerde De Heus in de voormalige Koudijs Wouda-fabriek 300.000 ton voeders per jaar, hoofdzakelijk vleeskuikenvoeders.  Het was al bijna een jaar bekend dat De Heus de vestiging in ’s Hertogenbosch zou gaan sluiten. Tot nu toe was nog niet duidelijk hoe en waar De Heus de productie onder zou gaan brengen. Die keus valt op Veghel.  Voor de vestiging in Erp bestudeert de Heus verschillende scenario’s. Dat er in Erp weer geïnvesteerd gaat worden is niet uitgesloten, aldus de woordvoerder van De Heus. 

 

Projectomschrijving

Het project betreft de nieuwbouw van een Bedrijfspand te Veghel, bestaande uit een Premix fabriek met (opslag) loodsen en de daarbij behorende expeditievoorzieningen. Dit project wordt gedeeltelijk in en tegen een bestaande loods aangebouwd.  Het terrein waarop dit wordt gebouwd maakt deel uit van een bestaand produktiebedrijf die tijdens de uitvoering continu en ongehinderd moet kunnen blijven functioneren en bereikbaar moet blijven voor deze bedrijfsvoering door transportmiddelen, met name vrachtverkeer. Dit betekent dat het werkterrein tot een minimum is beperkt en dat transporten voor aan- en afvoer van bouwmaterialen en bouwmaterieel geen hinder mogen veroorzaken voor de bovengenoemde bedrijfsvoering. Geen probleem voor Bouwbedrijf Versteegden.

Bouwmaterialen dienen zoveel als mogelijk direct te worden verwerkt of opgeslagen te worden op het bouwterrein in overleg met de opdrachtgever en eventuele opslag van bouwmaterialen mogen het in uitvoering zijnde werk en de nevenaannemers niet hinderen. De achterzijde van de gebouwen worden op de bestaande perceelgrens gebouwd, dit betekent dat de naastliggende buren gedogen dat er van hun grond gebruik wordt  gemaakt, hiertoe zijn bouwhekken geplaatst.  Alle overlast voor deze buren dienen tot een minimum te worden beperkt. .

 

 

 

 

 

vrijblijvende offerte?Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons:
0413 21 21 13

 

garanties voor en perfecte bouw

Lees meer over de garanties die Versteegden u standaard biedt.